Demi Lovato Source
Добре дошли в българския фен форум за Деметриа Ловато.
Тук ще намерите всичко ново около нея .. ;)
Регистрирайте се!

Demi Lovato Source

Bulgarian forum dedicated to the actress and singer Demi Lovato
 
ИндексКалендарВъпроси/ОтговориТърсенеПотребителски групиРегистрирайте сеВход

Share | 
 

 Сезон 3 - епизодите:

Go down 
АвторСъобщение
Demi ♥
Админ
Админ
avatar

Брой мнения : 131
Points : 942
Reputation : 1
Join date : 21.01.2012
Age : 21
Местожителство : Варна

ПисанеЗаглавие: Сезон 3 - епизодите:   Нед Яну 22, 2012 12:28 pm

Еп. 1 "The Birthday" - 15 септември
Това е моето парти - На сутринта е 18-тия рожден ден на Елена ,
Карълайн е заета с организирането на партито, но Елена е фокусирана върху това да търси някакви улики, за да открие и помогне на Стефан. Деймън също се опитва да намери Стефан, но същевременно опитва да защитава Елена и да я пази да не направи
нещо, което може да привлече вниманието на Клаус .Междувременно, Клаус и Стефан са заети, оставяйки след себе си нов върколак. Сега в заведението на Мистик Фолс работят само Мат и Джеръми, на който му е трудно да разбере защо той продължава да вижда призраци - Вики и Анна, тъй като той е върнат към живота от магията на Бони. Сега Аларик се опитва да бди над Елена и Джеръми, докато се занимава с мъката си от смъртта на Джена. И накрая Карълайн и Тайлър са изправени пред ново и неочаквано изпитание.

Еп. 2 "The Hybrid" - 22 септември
Новия ред
Клаус измисля план в движение, който ще му даде още повече сила, но дори със съдружието по неволя на върколака Рей Сътън нещата ще се развиват точно както Клаус е планирал.Деймън и Аларик неохотно се справят с новата стратегия на Елена за намирането на Стефан, което забърква Деймън в опасна битка с неочакван враг.Джеръми се обръща за помощ към Мат докато се опитва да разбере, какво искат от него духовете от миналото му.Незнаейки, че Карълайн има нужда от него, Тайлър има емоционално спречкване с майка си.

Еп. 3 "The End Of The Affair" - 29 септември
Двайсетте - бурните години
Клаус и Стефан пристигат в Чикаго, където Стефан се събира с вампирката, която не е загубила интереса си, който е имала преди десетилетия, към него.В ретроспекцията до двайсетте години в Чикаго, Стефан се изправя лице в лице с шокираща глава от дивото му минало.След като Деймън получава следа за Стефан и Клаус от незнаен източник, той и Елена последват следата.Обратно в Мистик Фолс, Тайлър е загрижен за Карълайн и се обръща към шериф Форбс за помощ.

Еп. 4 "Disturbing Behaviour" - 6 октомври
Семейни връзки
Клаус е все още в Чикаго и използва Глория, вещица, която познава от известно време, за да му помогне да проследи липсващата информация, която би обяснила, защо планът му не работи.Заклинанията на Глория разкриват интригуващи проблясъци от истината, но скоро тя осъзнава, че има нужда от знанията на Стефан, за да довърши пъзела.Когато Стефан внезапно изпада в опасна ситуация помощта идва от изненадващ съюзник.Обратно в Мистик Фолс, разочароващ нов враг докарва Деймън до ръба и той избухва по начин, който ще има трайни последствия.Керълайн се бори със собствените си емоционални проблеми, въпреки че се опитва да помогне на Елена да се изправи пред чувствата си.Джеръми прави малко, но притеснително откритие, за една от неговите призрачни посетителки, което го оставя по-объркан от всякога.Накрая Бони има странна среща, която ще повлияе на всички.

Еп. 5 "The Reckoning" - 13 октомври
Нощ на абитуриентските номера, за която да умреш - Въпреки случилото се, Каролайн е решена да види как Елена, Бони, Мат и Тайлър се наслаждават на нощта на номерата преди годината в гимназията да започне в Мистик Фолс. Когато се появяват непоканени гости, не минава много време вечерта да вземе смъртоносен обрат. Деймън убеждава Джеръми , че може да използва новата му връзка с отвъдното, за да намерят начин да победят Клаус. Накрая Клаус затяга примката си върху Стефан и го използва за дори по-насилствени и опасни цели.


Еп. 6 "Smells Like Teen Spirit" - 20 октомври
Ето описанието за еп. 6, който носи названието на песен на една емблематична за 90-те години група – Нирвана. Добре дошли, абитуриенти – В първия ден от последната си година в гимназията, Елена, Каролайн, Бони и Мат все още се възстановяват от последните събития, докато Тайлър изглежда се наслаждава на всичко прекалено много. Деймън е раздразнен от нов гостенин в къщата и всички са изненадани от пристигането на нов ученик в часа по история на Аларик. Мат моли Бони за помощ, когато осъзнава, че е направил сериозна грешка. Същевременно, Стефан продължава да изпълнява последната задача от Клаус (Джоузеф Морган, който не се появява в епизода). Стивън МакКуийн също участва.


Еп. 7 "Ghost World" - 27 октомври
Ноща на просветелението
Докато Мистик Фолс се приготвя да отпразнува традиционната Нощ на просветлението, в града нахлуват призраците на мъртвите.След особено насилствен сблъсък с разгневен призрак Деймън моли Бони да открие каква е причината за учудващата сила на духовете.Елена убеждава Джеръми да използва връзките си с другата страна, за да помогне да открие нов начин за връзка със Стефан.Накрая Аларик разкрива дълго скрита улика за миналото.

Еп. 8 "Ordinary People" - 3 ноември
Древното семейство
С помощта на Елена и Бони, Аларик се опитва да разшифрова значението на последното си откритие.Елена и Ребека се озовават в злобна борба, докато накрая Ребека разкрива някои от древните тайни на семейството си и насилственото минало, което споделя с Клаус и Илайджа.Деймън опитва нов подход, чрез който да постигне напредък със Стефан и двамата се изненадват от неочакван съюзник.

Еп. 9 " Homecoming " -10 ноември
В нощта на танците на Homecoming (празник, в който завършили вече ученици се завръщат в училище), Ребека разкрива пред Елена, защо тази вечер е важна за нея, което оставя Елена с неясни емоции.Керълайн и Мат са шокирани от поведението на Тайлър през цялата вечер.Нощта претърпява нереален обрат, когато Клаус задейства последния си план.Решен да надхитри Клаус, Деймън склюбва опасно партньорство, което води до ужасяващо развитие на събитията.

Еп.10 '' The New Deal '' - 6 януари
Причина да се чувстваш виновен – Стефан е скрил ковчезите с телата на семейството на Клаус, и Клаус бързо се обръща насилието, за да убеди Деймън и Елена, че никой няма да е в безопасност докато не открие Стефан и си върне семейството. Тайлър продължава да се държи като хибрид, но трябва да се изправи пред обезпокоителните последици от действията си. След един ужасяващ инцидент, Елена и Аларик започват силно да се тревожат за поведението и безопасността на Джеръми . Аларик се запознава с красивата доктор Фел (костуваща актриса Тори Девито), която е заинтригрувана от невероятната му способност да се възстановява. Докато се опитва да сключи сделка с Клаус, Елена му предоставя новини, които истински го шокират. Кат Греъм също участва.

Еп. 11 '' Our Town '' - 13 януари
Рожден ден и сбогуване – Въпреки че Каролайн не е в настроение да празнува 18-я си рожден ден, Елена, Бони и Мат я изненадват с малко парти на необичайно място. Деймън и Стефан имат разногласия как най-добре да се справят с Клаус и Стефан безрасъдно решава да изпробва теорията си като доведе нещата до опасно екстремно положение. Бони е загрижена, когато Елена й разказва за новите планове на Джеръми. На среща с основателите, Аларик още веднъж се натъква на д-р Фел (гостуваща актриса Тори Девито), която е по средата на спор с бившия си приятел, медицински изследовател (гостуващ актьор Дейвид Колин Смит). Тайлър отказва да съдейства на желанието на Клаус и е изненадан, когато Клаус приема решението му.

Еп. 12 '' The Ties That Bind '' - 20 януари
Перша Уайт гостува като майката на Бони – Бони смята, че повтарящите й се сънища за ковчезите на Клаус ще й кажат как може да бъде убит. Сънищата също така отвеждат Бони до събирането с майка й, Аби (гостуваща актриса Перша Уайт), която Бони не е виждала от 15 години. В отдалечената ферма на Аби, Бони и Елена срещат Джейми (гостува Робърт Ричард), младият мъж, който Аби е приела преди години. Изненадващата поява на Бони хваща неподготвена Аби, но тя дава всичко от себе си да обясни миналото. Тайлър се обръща към неочакван съюзник в опитите да си върне свободната воля. Деймън е заинтригуван от новата приятелка на Аларик, д-р Фел (гостува Тори Девито), а Клаус продължава ожесточените преговори със Стефан за контрола над ковчезите с членовете на семейството му.

Еп. 13 '' Bringing out The Dead '' - 03 февруари
Семейна вечеря – Шериф Форбс съобщава притеснителни новини на Аларик и Елена за оръжие, използвано в скорошно убийство. В ескалиращото преследване да убият Клаус на братята Салваторе, Стефан се обръща към Бони и Аби (гостува Перша Уайт), докато Деймън прибягва към стар познат за помощ, за да състави сложен план. Имайки собствен план, Клаус организира странно вечерно парти, където разкрива още една история от насилственото минало на семейството си, докато едни неочакван гост прекратява партито. Същевременно сърцето на Каролайн е разбито, когато не може да спре трагедията.

Еп. 14 '' Dangerous Liaisons '' - 10 февруари
Вълшебна нощ – Елена е изненадана да получи покана за бал, а когато Деймън и Стефан чуват, че е организирано в обновеното имение на Клаус, и двамата настояват да посетят събитието с нея. Каролайн и Мат също получават покани за бала от неочаквани обожатели. На елегантното парти Елена научава за ужасяващ план, който би довел до множество смъртни случаи и тя трябва да реши на кого може да разчита с информацията. Каролайн открива страна от Клаус, която никой не е подозирал, че има. Накрая след насилието през вечерта и разбитите надежди, Деймън открива нов начин за справяне с положението.

_________________
Върнете се в началото Go down
http://demilovato-source.bulgarianforum.net
 
Сезон 3 - епизодите:
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Demi Lovato Source  :: Други филми :: Дневниците на вампира-
Идете на: